กุมภาพันธ์ 22, 2021

วันเดอร์เฟรม – WonderFrame

หน้าที่คุ้นเคยตาที่คุ้นเคยแน่นอน ”   วันเดอร์เฟรม – Frame Supakchaya” (WONDERFRAME) ที่สามารถเรียกได้ว่าทันใดนั้น … บางคนก็มาพร้อมกับเพลงฮิตในทันใด … กับ Youngohm ที่จะร้องเพลง ตอนนี้มุมมองได้รับมุมมองนับล้าน วันนี้เราจะพาไปทำความรู้จักกับผู้หญิงที่ไม่ทิ้งความพยายามและเสียงเพลง

แรงบันดาลใจในการทำงานและความมุ่งมั่นมาจากตัวเองซึ่งคิดว่าตัวเองเป็น “นก” ตลอดเวลา (ต้นกำเนิดของเพลงเอง)

วันเดอร์เฟรม

สามารถกล่าวได้ว่าเป็นจุดแข็งของเธอในการต่อสู้ในวงการเพลงอีกครั้งของ “ศุภกาญจน์เฟรม” ซึ่งเรียกได้ว่าความพยายามของเธอนั้นไม่มีที่สิ้นสุดจริงๆจนกว่าพวกเขาจะประสบความสำเร็จ เพลงยอดนิยมจนถึงปัจจุบัน

แต่ด้วยความปรารถนาที่จะพิสูจน์ตัวเองอีกครั้ง “Framing Supachaya” ได้เข้าร่วมการประกวด Show Me The Money Thailand เพื่อแสดงความสามารถของเขาและต้องการค้นหาความท้าทายในตัวเองอีกครั้ง
อาจกล่าวได้ว่าท่อนแร็พที่ทำให้ผู้หญิงคิดว่าเป็นเหมือนหัวใจของผู้กำกับ จะผ่านไปยังผู้เข้ารอบได้อย่างไร? ต้องติดตามต่อไปที่ Show Me The Money ประเทศไทย

ด้วยรูปแบบใหม่ของการเป็นตัวคุณเองและเสียงที่เป็นเอกลักษณ์การแต่งเพลงลวง ๆ เทรนด์ของวัยรุ่นทำให้ “Frame Supakchaya” เกิดขึ้นอีกครั้งพร้อมความสามารถและความพยายามที่จะทำตามความฝันของเขา สามารถพูดได้ว่ามันเป็นแบบอย่างที่ควรมีในวัยรุ่นยุคใหม่อย่างไรก็ตามใครก็ตามที่ติดตามเธอก็สนับสนุนให้เธอสนุกสนานเช่นนี้เพื่อให้เราได้ฟังเพลงอีกมากมายเช่นกัน

วันเดอร์เฟรม – Frame Supakchaya

Familiar face, familiar eyes for sure. “Frame Supakchaya” (WONDERFRAME) that can be called Suddenly … Bang Came up With the hit songs suddenly ..

. with the young Youngohm to sing. Now, the views have been millions of views. Today, we will take to get to know the girl who does not leave the effort and the music.

Inspiration at work and determination Comes from myself, which frames thinks of themselves as “birds” all the time (the origin of the song itself)

But with the desire to prove himself once again, “Framing Supachaya” entered the Show Me The Money Thailand contest to show his talent And wanting to find another challenge in himself

It can be said that the rap part that frames the girls think is like the director’s heart. How to pass to the finalists? Have to continue following on Show Me The Money Thailand

With a new style of being yourself And the unique sound Composing a catchy song The trend of teenagers makes “Frame Supakchaya” like to be born again with the ability and effort to follow his dreams.

Can say that it is a model that should be had in modern adolescents Anyway, whoever is following her is encouraging her to have fun like this out for us to listen to many more songs as well.

ขอบคุณสาระเพิ่มเติมจาก : Google ,Pantip

สามารถติดตามข้อมูลเพิ่มเติม ได้ที่นี่